Dinsdag 25 juni, 2024

Tarieven en facturering

In Nederland zijn de tarieven voor mondzorgpraktijken uniform. Deze tarieven stelt de Nederlandse Zorgautoriteit elk jaar opnieuw vast. U vindt de meest recente tandartstarieven op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Eerste consult

De kosten van een eerste consult bij onze praktijk varieert tussen de € 50,- en € 150,-. Voorkom onverwachtse kosten en vraag bij uw verzekering na of uw tandheelkundige zorg voldoende gedekt is.

Facturering

Bij Tandartspraktijk de ZuidAs verzorgt Infomedics de facturering. U ontvangt uw nota zorgvuldig per mail of per post, nadat deze naar uw zorgverzekeraar is verstuurd. De factuur van Infomedics omvat het gedeelte van de kosten die uw zorgverzekeraar niet vergoedt.

Indien u niet verzekerd bent, maar wel geregistreerd staat op een adres en een BSN-nummer heeft, versturen we de nota naar uw huisadres. Voor degenen die niet op een adres staan ingeschreven of geen BSN-nummer hebben, vragen we de betaling aan de balie te voldoen na de behandeling.

Nota betalen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na de notadatum voor de facturering van onze behandelingen.

Indien u via internetbankieren betaalt, vragen we u vriendelijk om de betaalgegevens te gebruiken die vermeld staan op de factuur. Zo kunnen we uw betaling nauwkeurig verwerken. Voor extra gemak scant u de QR-code op de factuur met uw mobiele telefoon. Dit leidt u direct naar uw iDEAL betaalpagina, waar alle benodigde gegevens al voor u zijn ingevuld. Op deze manier hoeft u alleen nog akkoord te geven op de betaling.

Aanvragen betalingsregeling

Bij Tandartspraktijk de ZuidAs begrijpen we dat onvoorziene omstandigheden soms leiden tot tandheelkundige kosten die u niet in één keer kunt betalen. Geen zorgen, tref in deze situatie een betalingsregeling bij Infomedics.

Heeft u behoefte aan een betalingsregeling of wilt u meer informatie over de voorwaarden? Neem dan contact op met Infomedics.

Verzekeringen

Bij diverse zorgverzekeringen heeft u de mogelijkheid om een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. Dit biedt dekking voor geheel of gedeeltelijk vergoede behandelingen. Ontdek met onze zorgvergoeding check welke behandelingen en bedragen uw zorgverzekering vergoedt. Neem voor gedetailleerde informatie over de vergoedingen contact op met uw zorgverzekeraar.

Zorgvergoeding check

Neem contact op met Tandartspraktijk de Zuidas

Heeft u vragen met betrekking tot de kosten, betaling of rekening? Bel ons dan op 020 672 4747 of mail naar info@tandartspraktijk-dezuidas.nl. We zijn elke werkdag, behalve donderdag, bereikbaar vanaf 8.30 tot 17.00 uur. Op donderdag zijn we bereikbaar van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

stipjes_horizontaal