Donderdag 04 juni, 2020

Onze praktijk in Amsterdam


Bereikbaarheid

Tandartspraktijk de ZuidAs ligt in het Amsterdamse stadsdeel Oud-Zuid aan de Pieter Baststraat. De praktijk ligt op loopafstand van twee tramhaltes:

  • U kunt de trams 3, 5, 12 en 24 nemen en uitstappen bij de halte Roelof Hartplein. Vervolgens loopt u de Roelof Hartstraat in en neemt u de eerste straat links. Dit is de Pieter Baststraat. Onze praktijk bevindt zich aan uw rechterhand.
  • U kunt de trams 16 en 24 nemen en uitstappen bij de halte Ruysdaelstraat. Vervolgens loopt u de Ruysdaelstraat af en dan neemt u de eerste straat links. Dit is de Pieter Baststraat. Onze praktijk bevindt zich aan uw linkerhand.

Gaat u met de fiets of de auto? Plan dan via het interactieve kaartje uw route.

stipjes_horizontaal

Ons team

Team Tandartspraktijk De ZuidAs

Bij Tandartspraktijk de ZuidAs werken we met een enthousiast team professionals. In onze praktijk beschikken we over vier tandartsen, een kaakchirurg, een orthodontist en een implantoloog. Zij worden in hun werk ondersteund door zes mondhygiënisten en vier tandartsassistentes. Bovendien is er in ons team de expertise in huis voor het uitvoeren van cosmetisch tandheelkundige behandelingen.

stipjes_horizontaal

Behandelingen in onze Amsterdamse praktijk

Door ons grote en divers gespecialiseerde team kunt u voor een breed aantal behandelingen bij Tandartspraktijk de ZuidAs terecht. Behalve reguliere controles en algemene tandheelkunde hebben wij ervaring op het gebied van:

Restauratieve tandheelkunde
Door slijtage van de tanden kan tandweefsel verloren gaan. Bij restauratieve behandelingen wordt het verloren tandweefsel weer hersteld, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw gebit. Kleine gaatjes worden gerepareerd met composiet; bij grotere behandelingen werken we met kronen, inlays en bruggen.

Angstbehandelingen
Wij nemen de angst voor de tandarts bij u weg door uitgebreid de tijd te nemen en u duidelijk te vertellen wat wij gaan doen. Als een bepaalde behandeling u te pijnlijk is, dan kunnen we u plaatselijk verdoven. Indien het verdoven ook te pijnlijk is, hebben wij een spray of zalf die de verdoving helpt te verdoven.

Mondhygiëne
Mondhygiëne is het geheim achter een mooi en schoon gebit. Zonder een goede hygiëne ontsteekt uw tandvlees en gaan uw kronen en facings minder lang mee. Nadat wij uw gebit weer helemaal gereinigd hebben, geven wij u tips voor het behoud van deze situatie. Hierbij komen poetstechnieken en het gebruik van tandenstokers aan bod.

Cosmetische tandheelkunde
Wie wil er nou geen stralende lach? Bij Tandartspraktijk de ZuidAs kunnen wij u helpen dit te bereiken met behulp van porseleinen kronen, facings en tanden bleken.

Onzichtbare beugel
Als een van de weinige tandartspraktijken in Amsterdam, biedt Tandartspraktijk de ZuidAs de mogelijkheid op nagenoeg onzichtbare wijze rechtere tanden te krijgen. De onzichtbare beugel is doorzichtig waardoor het niet opvalt dat u een beugel draagt. Door deze innovatie kunt u een mooi en recht gebit krijgen zonder maandenlang met een opvallende beugel rond te lopen. Lees meer over onzichtbare beugels

stipjes_horizontaal