Zaterdag 25 mei, 2024

Nieuwe patiënten

stipjes_horizontaal

Werkwijze

Inschrijving van nieuwe patiënten kan dagelijks van 9.00 tot 17.00, bel 020 672 4747 of gebruik het aanmeldformulier.

Een eerste afspraak neemt ongeveer 20 minuten in beslag. De kosten zullen ongeveer tussen de 50 - 150 euro bedragen.

Buiten de kennismaking met de tandarts wordt er een uitgebreide check-up (controle) gedaan. Het bedrag is afhankelijk van het type foto (bitewings / OPT) en of er tijd is voor een gebitsreiniging.

Tevens willen wij dat u bij het eerste bezoek de volgende documenten bij zich heeft:

  • Geldig legitimatie bewijs
  • Verzekeringspas

U kunt ons ook per email bereiken. Vermeld naam en telefoonnummer en u wordt binnen 48 uur gebeld voor een afspraak.

stipjes_horizontaal

Een eerste afspraak

Na het invullen van een anamnese formulier wordt u bij ons ingeschreven als nieuwe patiënt. Er volgt een inspectie van de mondholte, waarbij de toestand van het gebit uitvoerig wordt bestudeerd. Tevens kijken wij naar de gezondheid van het tandvlees en andere zachte weefsels.

Indien wij niet over recente röntgen foto's beschikken worden die in overleg met de patiënt bij de vorige tandarts opgevraagd en anders worden ze opnieuw gemaakt.

Deze zijn noodzakelijk om tussen tanden en kiezen te kunnen kijken naar eventuele gaatjes en tevens krijgen wij een goed beeld van het steunweefsel (botweefsel).

Bij pijnklachten kunnen we besluiten een wat meer uitgebreide röntgen status te maken om te zoeken naar ontstekingen van de wortelpunten of verstandskiezen.

Tijdens dit bezoek wordt het behandelplan opgesteld en de kostenbegroting besproken. De begroting krijgt u direct uitgeprint mee naar huis.

stipjes_horizontaal

Kosten van een eerste consult

Tijdens het eerste consult wordt een uitgebreid mond- en gebitsonderzoek uitgevoerd en daardoor kunnen de kosten oplopen tot 50 – 150 euro. Indien nodig wordt er een behandelplan opgesteld. Daarom raden we u aan om vooraf bij uw zorgverzekering te informeren welke vergoedingen worden gedekt.

stipjes_horizontaal

Aanmeldformulier

Vermeld naam, e-mail en telefoonnummer en u wordt binnen 48 uur gebeld voor een afspraak.

stipjes_horizontaal