Dinsdag 25 juni, 2024

Meer informatie

stipjes_horizontaal

Kosten

De kosten van een eerste consult kunnen oplopen tot 50 - 150 euro. Het is dan ook belangrijk dat u bij uw verzekering informeert of u voldoende verzekerd bent voor tandheelkunde.

stipjes_horizontaal

Afzeggen

We leven in een drukke tijd en het kan dan ook gebeuren dat u uw afspraak moet verzetten. Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren afgezegd te worden. Indien dit niet op tijd gebeurd zijn wij genoodzaakt een bedrag in rekening te brengen.

Bel 020 672 4747 om uw afspraak te verzetten.

stipjes_horizontaal

Belangrijk

Het succes van vele restauratieve en cosmetische behandelingen hangt voor een belangrijk deel af van de technische kennis en vaardigheid van de tandtechnieker. Wij hebben het geluk dat er in hetzelfde pand een tandtechnisch laboratorium is gehuisvest. Dit laboratorium heeft zich gespecialiseerd in het werken met porselein.

Het personeel wordt voortdurend bijgeschoold en nieuwe toepassingen worden direct doorgevoerd. Dit resulteert in een zeer hoge kwaliteit, daarbij komt het feit dat er een bijna direct contact is tussen technieker, tandarts en patiënt en kan er zelfs tijdens het prepareren overleg gevoerd worden over de te volgen lijn.

Dit contact is zeer belangrijk ter voorkoming van technische problemen en bij het op kleur brengen van elementen en het aanpassen van vorm en contour. Hierdoor wordt de patiënt veel meer betrokken bij het uiteindelijke resultaat, want wat wij mooi vinden is niet per definitie wat u als patiënt mooi vindt.

stipjes_horizontaal