Dinsdag 25 juni, 2024

Invisalign Amsterdam: onzichtbare beugel

stipjes_horizontaal

Invisalign onzichtbare beugels in Amsterdam voor zowel jongeren als volwassenen bij Tandartspraktijk de ZuidAs. U kunt snel terecht bij onze gespecialiseerde tandarts voor een op maat gemaakte onzichtbare beugel. Creëer met deze beugel rechte tanden voor een stralende lach, zonder dat iemand ziet dat u hem draagt.

De voordelen van een onzichtbare beugel

  1. Snel en blijvend resultaat
  2. Nagenoeg onzichtbaar
  3. Volledig op maat gemaakt
  4. Uitneembaar tijdens eten en drinken
  5. Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk
  6. Behandeling door een gecertificeerde specialist
‘De onzichtbare beugel was voor mij echt een uitkomst. Eindelijk van die paar vervelende scheve tanden af zonder dat ook maar iemand doorhad dat ik een beugel droeg!’

- Linda, Amsterdam

Tandartsen Luke Bosker en Marianne van Leeuwen zijn expert op het gebied van onzichtbare beugels. In onze praktijk werken Luke en Marianne met de beugels van Invisalign®.

Tandartsen

Tandarts Drs. Luke BoskerOnzichtbare beugels InvisalignTandarts
Luke Bosker
Cosmetische tandarts, gecertificeerd beugel tandarts

Tandarts Drs. Marianne van LeeuwenOnzichtbare beugels InvisalignTandarts
Marianne van Leeuwen
Algemene tandheelkunde, gecertificeerd beugel tandarts

Maak direct een afspraak voor een intakegesprek om de mogelijkheden voor uw eigen Invisalign onzichtbare beugel te bespreken.

stipjes_horizontaal

De kosten van een Invisalign onzichtbare beugel

De kosten van Invisalign zijn opgebouwd uit techniekkosten en kosten voor de tandarts. Omdat geen behandeling hetzelfde is, zijn er geen vaste prijzen te noemen voor deze onzichtbare beugel. Onderstaande bedragen zijn indicaties van de kosten van een behandeling. Vraag bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden voor vergoeding van de kosten.

De Invisalign-behandeling wordt tegenwoordig gedekt door veel tandheelkundige- en zorgverzekeringen. Omdat de medische voordelen per polis sterk uiteenlopen, moet u dit wel even navragen bij uw verzekeraar.

Invisalign®

Invisalign® I7
tot maximaal 7 aligners(beugels) per kaak: 1000-1700 euro.
Invisalign® Lite
Tot maximaal 14 aligners(beugels) per kaak: 1400-2500 euro.
Invisalign® Full
Totaal behandeling ongeacht het aantal aligners 2300-3800 euro.
De exacte kosten van je Invisalign-behandeling zijn afhankelijk van:
  • De complexiteit van jouw behandeling
  • Hoe lang je in behandeling bent
  • De Provider die je kiest voor de behandeling

Om exact na te gaan wat jouw Invisalign-behandeling kost, kun je een afspraak maken bij een ervaren Invisalign-provider.

stipjes_horizontaal

Voor wie is een onzichtbare beugel geschikt?

Een onzichtbare beugel is geschikt voor vrijwel iedereen die een recht gebit wenst. U kunt de beugel dragen wanneer uw kaken uitgegroeid zijn, dit is het geval vanaf een leeftijd van 18 jaar.

In een heel enkel geval is een onzichtbare beugel niet geschikt; bijvoorbeeld als er extreme afwijkingen in het gebit zijn of het tandvlees ontstoken is. Neem contact op met de tandartspraktijk om de mogelijkheden voor een onzichtbare beugel te bespreken.

Air Aligner

stipjes_horizontaal

De Invisalign behandeling in Amsterdam

Tandartspraktijk de ZuidAs begeleidt u tijdens de gehele behandeling, van intakegesprek tot nazorg:

1. Intakegesprek

Allereerst plannen we een afspraak in voor een intakegesprek. Tijdens deze intake leert u de tandarts kennen en bespreken we uw wensen en verwachtingen. Aan de hand van deze informatie bepalen we of een onzichtbare beugel geschikt is voor u. We stellen ook vast hoelang de behandeling gaat duren. Dit is voor ieder gebit verschillend en hangt af van de afwijkingen die de beugel moet herstellen. Meestal duurt een behandeling tussen de 6 en 18 maanden.

invisalign_image_3x

2. Afdruk van uw gebit

Voordat de onzichtbare beugel daadwerkelijk geplaatst kan worden, maken we een afdruk van uw gebit. Dit gebeurt met behulp van een afdruklepel, waarmee we uw gebit digitaliseren.

3. Bespreken behandelplan

Aan de hand van de afdruk van uw gebit kunnen we precies bekijken waar verschuivingen nodig zijn. Dit visualiseren we voor u zodat u direct een beeld heeft van het eindresultaat. We bespreken het behandelplan en het gewenste eindresultaat. Wanneer u akkoord gaat, gaan we aan de slag met het op maat maken van uw onzichtbare beugel.

4. Plaatsing van de eerste beugel
Zodra de eerste onzichtbare beugel gereed is, komt u bij ons langs voor plaatsing. We laten u zien hoe u de beugel in- en uit klikt en hoe u uw onzichtbare beugel schoonhoudt.

Onzichtbare beugels
5. Periodieke controle

U komt iedere twee weken langs bij Tandartspraktijk de ZuidAs in Amsterdam voor een nieuwe op maat gemaakte beugel. Tijdens deze afspraken controleren we eveneens de staat van uw gebit en bekijken we de voortgang van de behandeling.

6. Na de behandeling

Na het dragen van de onzichtbare beugel heeft u een recht en stralend gebit. Om ervoor te zorgen dat u deze rechte tanden behoudt, plaatsen we een retainer achter uw tanden. Deze retainer zit bij de prijs van de beugel inbegrepen en zorgt ervoor dat de tanden in de juiste stand blijven staan.

stipjes_horizontaal

Een onzichtbare beugel bij Tandartspraktijk de ZuidAs

Wilt u meer weten over de onzichtbare beugel? Neem dan contact op met onze praktijk in Amsterdam.

stipjes_horizontaal

Route

Accepteer marketing-cookies om Google Maps te kunnen bekijken.

stipjes_horizontaal