Zaterdag 25 mei, 2024

Facings Amsterdam

Iedereen droomt van een stralend gebit. Er zijn verschillende manieren om de glimlach van uw dromen te krijgen. Zo kunt u kiezen voor facings. Hiermee transformeert u uw gebit compleet, maar dan wel op een natuurlijke manier. Heeft u interesse in facings in Amsterdam? Neem dan direct content op met Tandartspraktjik de Zuidas om een afspraak te maken.

stipjes_horizontaal

Wat zijn facings?

Facings worden ook wel veneers genoemd. Ze vallen onder cosmetische tandheelkunde en restauratieve tandheelkunde. Bij deze behandeling verwijderen wij een deel van uw tandweefsel. Vervolgens plaatsen wij een op maat gemaakt plaatje over de tand heen. Deze plaatjes worden gemaakt van porselein. Dit materiaal oogt natuurlijk, is bijzonder sterk en is bovendien niet gevoelig voor verkleuringen. Het is mogelijk om uw complete gebit van facings te voorzien, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen uw voorste tanden te behandelen.

Alle kleine imperfecties weggewerkt

Het voordeel van facings is dat u met een kleine aanpassing vaak alle vervelende imperfecties in uw gebit kunt aanpassen. Heeft u een spleetje tussen twee tanden? Een tand waar een klein stukje van is afgebroken? Of is de kleur van uw tanden net niet wit genoeg naar uw zin? Met facings kunnen al deze problemen in één keer worden aangepakt. Natuurlijk heeft u helemaal zelf in de hand wat er wel of niet wordt gedaan. Bespreek dit gerust wanneer u een intake heeft voor uw facings.

Altijd een natuurlijk resultaat

Laat u uw facings in Amsterdam aanmeten bij onze praktijk? Dan mag u erop rekenen dat deze altijd prachtig tot hun recht komen. Zo stemmen wij de kleur af op de kleur van uw tanden, eventueel net iets witter wanneer u wilt dat uw tanden extra stralen. De vorm van de facings wordt ook geoptimaliseerd, gebaseerd op de natuurlijke vorm van uw gebit. Heeft u specifieke wensen voor uw facings in Amsterdam? Dan kunt u deze ook altijd met ons bespreken, want wij denken graag met u mee.

Uw facings op maat gemaakt

Laat u uw facings in Amsterdam plaatsen door Tandartspraktijk de ZuidAs? Dan weet u zeker dat u van maatwerk geniet. Wij werken namelijk samen met een tandtechnisch laboratorium. Hier worden alle facings vervaardigd en vakkundig gecontroleerd. Het is dit maatwerk dat onze facings in Amsterdam ons altijd de beste reviews oplevert. Wilt u vooraf weten wat het eindresultaat zal zijn? Wij kunnen dit makkelijk met u delen en zelfs eventuele alternatieven laten zien. Zo maakt u altijd de beste keuze.

Maak uw afspraak bij Tandartspraktijk de ZuidAs

Heeft u interesse in facings en bent u op zoek naar een expert in Amsterdam? Dan kunt u terecht bij Tandartspraktijk de ZuidAs. Wij zijn de specialist in facings in Amsterdam en kunnen u altijd verder helpen. Kom langs voor een intake en bespreek uw wensen met ons. Wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn en stellen een offerte voor u op. Vervolgens gaan wij graag aan de slag om uw op maat gemaakte facings te vervaardigen en te plaatsen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

stipjes_horizontaal

Route

Accepteer marketing-cookies om Google Maps te kunnen bekijken.

stipjes_horizontaal